Interaktivní paronama:

Regionální produkty

Velikonoční jarmark ve Veselici - sobota 15.4.2017

Home > Rozhledna > Aktuálně > Velikonoční jarmark ve Veselici - sobota 15.4.2017

Na velikonoční sobotu 15. dubna 2017 připravuje spolek VČELA LIDEM ve spolupráci s Místní knihovnou Veselice již XVI. Velikonoční jarmark. Akce se bude opět konat jako Jarmark regionálních produktů, kdy na něm dostanou příležitost představit své výrobky držitelé značky Moravský kras - regionální produkt. Pro návštěvníky akce je připravena ukázka zdobení velikonočních kraslic. Dále je přichystána spousta her a soutěží pro děti. Pro návštěvníky je připravený bohatý celodenní program. Více iformací o programu najdete na plakátu, který si můžete stáhnout zde (PDF; 0,750 MB) .    

Především pro děti a mládež budou přichystané zajímavé hry a soutěže. Během celé akce bude pro návštěvníky připraveno bohaté občerstvení, jako např. douzované párky, párek v rohlíku atd. V případě chladného počasí i občerstvení teplé. Začátek jarmarku je v 9 hod. a potrvá až do 17. hod. 

Rozhledna bude otevřena po celý prodloužený víkend, tedy od pátku 14.4.2017 a včetně Velikonočního pondělí, v době od 9.00 do 18.00 hod.




Tento projekt byl spolufinancován z prostředků Programu LEADER ČR.