Interaktivní paronama:

Regionální produkty

Velikonoční jarmark na rozhledně 26.3.2016

Home > Rozhledna > Aktuálně > Velikonoční jarmark na rozhledně 26.3.2016

Na velikonoční sobotu 26. března 2016 připravuje spolek VČELA LIDEM ve spolupráci s Místní knihovnou Veselice již XV. Velikonoční jarmark. Akce se bude opět konat jako Jarmark regionálních produktů, kdy na něm dostanou příležitost představit své výrobky držitelé značky Moravský kras - regionální produkt. Pro návštěvníky akce je připravena ukázka zdobení dekorativních perníků, děti se budou také letos moci pobavit živými zvířaty - ovcemi a kozami.

Akce se bude opět konat jako Jarmark regionálních produktů, kdy na něm dostanou příležitost představit své výrobky držitelé značky Moravský kras - regionální produkt. Pro návštěvníky akce je připravena ukázka zdobení dekorativních perníků a kraslic. Dále je přichystána spousta her a soutěží pro děti. Pro návštěvníky je připravený bohatý celodenní program. Více iformací o programu najdete na plakátu, který si můžete stáhnout zde (PDF; 0,750 MB) .    

Především pro děti a mládež budou přichystané zajímavé hry a soutěže. Během celé akce bude pro návštěvníky připraveno bohaté občerstvení, jako např. douzované párky, párek v rohlíku atd. V případě chladného počasí i občerstvení teplé. Několik fotografií z roku 2014 najdete zde. Začátek jarmarku je v 9 hod. a potrvá až do 17. hod. Mediálním partnerem akce je Český rozhlas Brno.




Tento projekt byl spolufinancován z prostředků Programu LEADER ČR.