Interaktivní paronama:

Regionální produkty

Velikonoční jarmark - sobota 15.4.2017

Home > Rozhledna > Aktuálně > Velikonoční jarmark - sobota 15.4.2017

Na velikonoční sobotu 15. dubna 2017 připravuje spolek VČELA LIDEM již XVI. Velikonoční jarmark. Akce se bude opět konat jako Jarmark regionálních produktů, kdy na něm dostanou příležitost představit své výrobky držitelé značky Moravský kras - regionální produkt. Pro návštěvníky akce je připravena ukázka zdobení dekorativních perníků, děti se budou také letos moci pobavit živými zvířaty - ovcemi a kozami.

Akce se bude opět konat jako Jarmark regionálních produktů, kdy na něm dostanou příležitost představit své výrobky držitelé značky Moravský kras - regionální produkt. Pro návštěvníky akce je připravena ukázka zdobení dekorativních perníků a kraslic. Dále je přichystána spousta her a soutěží pro děti. Pro návštěvníky je připravený bohatý celodenní program. Více iformací o programu najdete na plakátu, který si můžete stáhnout zde (PDF; 0,750 MB) .    

Především pro děti a mládež budou přichystané zajímavé hry a soutěže. Během celé akce bude pro návštěvníky připraveno bohaté občerstvení, jako např. douzované párky, párek v rohlíku atd. V případě chladného počasí i občerstvení teplé. Několik fotografií z roku 2014 najdete zde. Začátek jarmarku je v 9 hod. a potrvá až do 17. hod. Mediálním partnerem akce je Český rozhlas Brno.




Tento projekt byl spolufinancován z prostředků Programu LEADER ČR.